Free background from VintageMadeForYou
-->

Címkék

2013. (121) 2014. (92) 2015 (46) 2016 (41) 2017 (30) Ajándék (18) Akció (3) Általános (11) Annie Sloan (1) Arany (2) baba (3) Barack (9) Barna (5) Bézs (12) Bogyók (174) Bordó (3) Bőr (23) Bross (5) Bútor tuning (9) Citrom (1) Család (8) Csipke (16) Decoupage (2) Ékszereim (10) Ékszeróra (3) Ékszertartó (2) Elkeltek (259) Ezüst (4) Fehér (11) Fekete (10) Férfi (6) festegetős (4) Fülbevalók (208) Gobelin (3) Gomb (182) Gyereknevelés (8) Gyógyítók (38) Gyöngyhorgolás (28) Gyűrű (19) Hajfésű (2) Hematit (1) Heringfűzés (7) horgolás (6) Ír csipke (2) Játék (4) karácsony (53) Karkötő (66) Kártyatartó (1) Kék (18) keresztszemes (23) Könyvjelző (12) Krém (4) Kulcstartó (18) Lakásdísz (2) Lélek (4) Licit (1) Lila (17) Málna (1) Menta (5) Menyasszonyi (7) Mobilékszer (6) Mustár (2) Narancs (2) Neszeszer (3) Nyaklánc (202) Ővtáska (1) Pentart (1) Pénztárca (6) Peyote (59) Pink (5) Piros (7) Pohárjelölők (1) RAW (11) receptek (5) Rózsaszín (26) Sárga (1) Shabby Chic (1) stencil (1) Sujtás (238) Sütemény (5) sütés-főzés (11) Süthető gyurma (6) Szemüvegtartó (1) Szett (79) Szőttes (1) Szürke (6) Tanfolyam (3) Tárca (7) Tartó (1) Táskák (15) Textil (17) Toll (7) Türkiz (12) Varrás (52) Vintage (1) Webáruház (26) Zöld (16)

2011. december 22., csütörtök

Narancsos-diós-vörös áfonyás reform bejgli

Szokás szerint a teteje szétrepedt, ezért nem is mutatom meg egészben. Igazából szerintem bármelyik bejgli receptet reformosabbá tehetünk, ha nem fehér lisztből készítjük és minimális cukrot teszünk a tésztába, de ha lehet az is inkább nádcukor legyen.
A töltelék ebben az esetben kicsit sötét lett, mert nem volt egy teljes üveg narancslekvárom, így citrom dzsemmel egészítettem ki
a töltelék eredetileg:
30 dkg darált dió
1 üveg narancs lekvár
5 dkg vörös áfonya
1 dl rizstej
 3 ek. nádcukor
ez a mennyiség 2 rúd bejglire elegendő

 A gyerekek nem fogják annyira szeretni, mert kicsit fanyar, de ennél több cukrot nem szabad beletenni, mert akkor elveszíti a citrusos ízét
Ha valakit érdekel a teljes recept, nagyon szívesen leírom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése