Free background from VintageMadeForYou
-->

Címkék

2013. (121) 2014. (92) 2015 (46) 2016 (41) 2017 (21) Ajándék (18) Akció (3) Általános (11) Annie Sloan (1) Arany (2) baba (3) Barack (9) Barna (5) Bézs (12) Bogyók (174) Bordó (3) Bőr (23) Bross (5) Bútor tuning (9) Citrom (1) Család (8) Csipke (16) Decoupage (2) Ékszereim (10) Ékszeróra (3) Ékszertartó (2) Elkeltek (259) Ezüst (4) Fehér (11) Fekete (10) Férfi (6) Fülbevalók (208) Gobelin (3) Gomb (182) Gyereknevelés (8) Gyógyítók (38) Gyöngyhorgolás (28) Gyűrű (19) Hajfésű (2) Hematit (1) Heringfűzés (7) horgolás (6) Ír csipke (2) Játék (4) karácsony (53) Karkötő (66) Kártyatartó (1) Kék (18) keresztszemes (20) Könyvjelző (12) Krém (4) Kulcstartó (18) Lakásdísz (2) Lélek (4) Licit (1) Lila (17) Málna (1) Menta (5) Menyasszonyi (7) Mobilékszer (6) Mustár (2) Narancs (2) Neszeszer (2) Nyaklánc (202) Ővtáska (1) Pentart (1) Pénztárca (6) Peyote (59) Pink (5) Piros (7) Pohárjelölők (1) RAW (11) receptek (5) Rózsaszín (26) Sárga (1) Shabby Chic (1) stencil (1) Sujtás (238) Sütemény (5) sütés-főzés (11) Süthető gyurma (6) Szemüvegtartó (1) Szett (79) Szőttes (1) Szürke (6) Tanfolyam (3) Tárca (5) Tartó (1) Táskák (13) Textil (17) Toll (7) Türkiz (12) Varrás (49) Vintage (1) Webáruház (26) Zöld (16)

2011. december 18., vasárnap

Vega ebéd

Zabpehely fasírt párolt vegyes zöldséggel

Ma igazi vega ebéd volt, amit bevallok, már nagyon régen nem ettem. Szerintem már a színek  is önmagukért beszélnek.


zabfasírt:
250 g zabpehely (forró sós vízzel "felöntve")
100 g teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
1 fej hagyma apróra vágva
zúzott foghagyma
őrölt kömény
majoranna
pirospaprika
borsikafű (őrölt bors helyett)
1 kanál mustár (ezt kifelejtettem)


sütőben sütöttem, így rengeteg fölös olajtól-, energiától-, időtől szabadulhatunk meg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése