Free background from VintageMadeForYou
-->

Címkék

2013. (121) 2014. (92) 2015 (46) 2016 (41) 2017 (35) 2018 (4) Ajándék (19) Akció (3) Általános (11) Annie Sloan (1) Arany (2) baba (3) Barack (9) Barna (5) Bézs (12) Bogyók (174) Bordó (3) Bőr (23) Bross (5) Bútor tuning (9) Citrom (1) Család (9) Csipke (16) Decoupage (2) Ékszereim (10) Ékszeróra (3) Ékszertartó (2) Elkeltek (259) Ezüst (4) Fehér (11) Fekete (10) Férfi (6) festegetős (4) Fülbevalók (208) Gobelin (3) Gomb (182) Gyereknevelés (8) Gyógyítók (38) Gyöngyhorgolás (28) Gyűrű (19) Hajfésű (2) Hematit (1) Heringfűzés (7) horgolás (6) Ír csipke (2) Játék (4) karácsony (56) Karkötő (66) Kártyatartó (1) Kék (18) keresztszemes (24) Könyvjelző (12) Krém (4) Kulcstartó (18) Lakásdísz (2) Lélek (4) Licit (1) Lila (17) Málna (1) Menta (5) Menyasszonyi (7) Mobilékszer (6) Mustár (2) Narancs (2) Neszeszer (3) Nyaklánc (202) Ővtáska (1) Pentart (2) Pénztárca (6) Peyote (59) Pink (5) Piros (7) Pohárjelölők (1) RAW (11) receptek (5) Rózsaszín (26) Sárga (1) Shabby Chic (1) stencil (2) Sujtás (238) Sütemény (5) sütés-főzés (11) Süthető gyurma (6) Szemüvegtartó (1) Szett (79) Szőttes (1) Szürke (6) Tanfolyam (3) Tárca (8) Tartó (1) Táskák (17) Textil (17) Toll (7) Türkiz (12) Varrás (55) Vintage (1) Webáruház (26) Zöld (16)

2013. június 27., csütörtök

Viki fülik - gombos és swarovski sujtásosak

Ismét Vikinek készültek fülbevalók, de most sujtásosakkettő pár kis pöttyös - masnis romantikus gombos sujtás fülbevaló
egy narancs - pink kicsit aszimmetrikus swarovski
és egy aszimmetrikus kék - almazöld - türkiz swarovski

Ők igen rövid idő alatt készültek el és bizony a csuklóimat is megerőltettem velük :(
Remélem Vikinek tetszettek és ők újra Franciaországban élik majd mindennapjaikat :)
Viki! Viseld őket egészséggel! Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. június 23., vasárnap

Nyár van! - sujtás gyűrű

Egy igazi nyári sujtásgyűrűt készítettem, ami igazán BottyánGyöngye - s, vagyis NittYDesign - os


napsárga bőrös bevont gomb található a közepén
méretei 3,2 x 2,7 cm, állítható rhódiumos gyűrűalapon

Ez a gyűrű teljesen engem jellemez. Színeiben harmonizál, de ott van benne az állandó mozgás, a néha egyenes, enyhén íves "úttal". Nem a megszokott stílus, de hol van az leírva, hogy a sujtás csak visszafogott, elegáns ékszer lehet? Na jó, csak vicc volt :)
Azt hiszem egy igazán dinamikus ékszert készítettem, ami korosztálytól független

Itt ezúttal megragadnám az alkalmat, ami miatt nem leszek valószínűleg népszerű és esetlegesen lájkokat is veszíthetek, de mégis megkockáztatom. A kritikákat nagyon jól bírom, nem sértődök meg, sőt esetenként igenis építő jellegűek, viszont! Az, aki azért keres  meg, hogy Neki külön készítsek ékszert, az vegye figyelembe az én stílusomat is. Ne kérjem olyan ékszert, amit másnál látott, akár más színben, de ugyanazzal a mintával. Vegye a fáradságot és keresse meg azt az alkotót, mert azt hiszem ez így tisztességes. Senki sem szereti, ha másolják és azt hiszem, ha valakinek van egy rá jellemző stílusa, akár színvilág, akár formavilág, akkor ne akarjunk lopni, vagy a másikat rákényszeríteni valaki más világára. Én sem teszem!
Minden ékszernél, ami rendelésre készül, nyilván benne vagyunk mindketten, de ez nem lehet teljesen egyoldalú. Bízom benne, ha én nem sértődöm meg mindazon, amit esetleg eddig negatív kritikának szántak, akkor Ti is szem előtt fogjátok tartani, hogy ez vagyok én! Pillanatnyilag a gyöngybogyós és a gombos sujtásos alkotó!
Köszönöm!

2013. június 22., szombat

A megunhatatlan gyöngybogyók

Ismét rendelésre készült ékszerek
a megunhatatlan gyöngybogyós ékszerek és egy fantasztikus kék színű japán kásagyöngyből horgolt karkötő

2013. június 17., hétfő

Tengerre!!!! - sujtás fülbevaló

Bár itthon azt hiszem az árvíz miatt annyira nem népszerű most :(
A nyár viszont megérkezett!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)szaténnal bevont gomb került bele és a kék árnyalatai ölelik körbe ezt az aszimmetrikus fülbevalót
hossza akasztó nélkül 6,4 cm
legszélesebb pontján 3 cm

felvéve fantasztikus darab :)


2013. június 14., péntek

Ismét ajándékot kaptam :)

Tegnap a postás ismét ajándékot rejtő borítékot hozott :)
Virág már jelezte az érkezését, de bevallom, tényleg valami kis jelképes ajándékra gondoltam és nagyon meglepődtem, amikor a Kinder tojást kibontottam, mert igazi "Big surprise" volt benne, nézzétek!


fotózni sajnos nem sikerült annyira jól, de azt hiszem így is nagyon látványos, az apró, precíz kidolgozású gyurma medál. Egyszerűen fantasztikusak! Virág! Soha ne hagyd abba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm Neked!

2013. június 12., szerda

Ajándékot kaptam

Tegnap a nagy "munkába" teljesen elmerülve Anyu felhozott nekem egy kis csomagot. Azt sem tudtam mit gondoljak, amikor a feladót megpillantottam, hatalmasat dobbant a szívem és szinte éreztem, tulipán lesz benne :) Szinte feltéptem a csomagolást (borítékot !)

Timi meglepett egy lila (!) tulipános fülbevalóval és egy aranyos virágos csipesszel :) Így már én is boldog tulajdonosa lehetek egy igazi Üvegvarázspor - os ékszernek :D
Timi! Nagyon - nagyon szépen köszönöm! Annyira örülök nekik :)

Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy a blog díjat átadjam Neki is, mert egy fantasztikus alkotó, lelki társ és igazi Segítő! :)

2013. június 10., hétfő

Fekete - fehér sujtás karkötő

Ő kivételesen nem gombos :) Amikor megérkeztek a cseh préselt vegyes gyöngyeim, akkor azonnal megfogott a középen látható, illetve sajnos annyira mégsem, nagy, négyzet alakú gyöngy. Másnap már készült is belőle a karkötő :)Ő már hetek óta elkészült, de nagy "munkában" csak most jutottam el, hogy megmutassam :)
legszélesebb pontján 5 cm széles
20 cm hosszú + lánchosszabbító


2013. június 9., vasárnap

Díjat kaptam


Betkától díjat kaptam

Nagyon meglepett, amikor Betka http://betkakucko.blogspot.hu/ egy díjjal lepett meg! Köszönöm! A gyöngybogyós és a gombos sujtás ékszereim vívták ki eme elismerést :) Nagyon szívesen elfogadtam :)

Szabályok:
1. megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat
2. felsorolunk 4 bloggert, akinél 200 - nál kevesebb a rendszeres olvasók száma
3. egy - egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blog díjazásáról

Tovább adom:
Meleron http://meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu/ aki eddig nagyon sokat segített nekem és többször tartotta bennem a lelket  
Dorka http://d-madewithlove.blogspot.hu/ aki egy fantasztikus lány és minden alkotása életre kel
Virág http://peavey.blog.pink.hu/ aki egy igazi lelki társ
Kriszta http://krisztocska.wordpress.com/ aki folyamatosan az alkotásain keresztül "belülről" látható
Van még egy díjazottam, mert nagyon is megérdemli! Timi http://uvegvarazspor.blogspot.hu/, aki fantasztikus alkotó - és lelki társ, egy igazi Segítő!

2013. június 4., kedd

Új gyöngyeimből egyszerű gyöngybogyós ékszerek

Amikor az elmúlt héten megérkeztek az új Toho kásagyöngyei, szinte azonnal (illetve csak másnap este) már készültek is a bogyók :)

 Most még csak nagyon rejtve mutatom őket, de !
Csak az ékszereimnek készült egy webáruházam (végre fel is tudtam tölteni) és ezentúl az új áruházban, illetve a Breslo üzletemben vásárolhattok meg minden ékszeremet. A gyöngybogyós ékszereim továbbra is szinte bármikor rendelhetőek, a sujtás ékszereknél csak (!) a pöttyös fülbevalók és hozzájuk tartozó medálok, illetve a gyűrűk, amelyeket újra elkészítek, a többi  sujtás ékszert ugyanúgy CSAK egyetlen alkalommal!
ékszereim webáruháza : http://nittydesign.superwebaruhaz.hu/
Breslo boltom : http://www.breslo.hu/BottyanGyongye/

2013. június 3., hétfő

Virágos tavaszi sujtás szett

Virágos tavaszi sujtás gyűrűmből szett lett :)
Lassan már 1 hónapja elkészültek, de addig nem mutattam meg, amíg Timi meg nem kapja őket, ugyanis Erdélybe utaztak :)
A gyűrű mintáját alapul véve készült a bedugós sujtás fülbevaló és hozzájuk a karkötő. Timi egy kifejezett alkalomra, illetve az ott viselendő ruhájához kérte.
Köszönöm Timi! Viseld egészséggel őket! :)

2013. június 2., vasárnap

Ivett sujtás szettje - táskához a gomb

Amikor a táskához készül a gomb, vagyis a gombos sujtás szett


Ivettel szeretünk variálni és néha meghökkentő alkotások születnek. Az eleje mindig nehéz, de végül mindketten benne vagyunk :) Most az egyik táskájához kért egy sujtás szettet, amihez elküldte az anyagot, hogy bevont gombok legyenek belőlük és a pinket a pirossal kombináltuk :)
Bevallom, féltem tőle, de a végeredmény tetszik nagyon :)

Ismét karikát fűztem :)

Zsuzsi kérésére ismét peyote karikás nyaklánc készültmár 1 éve, hogy a gyöngybogyókon kívül mást nem fűztem
Zsuzsinak nagyon megtetszett egy korábbi peyote karikás láncom és ugyanabban a színben szerette volna. Furcsa volt fűzni :)
A lila gyöngybogyós - bojtos láncom egy variációját is elkészítettem Neki.
Köszönöm Zsuzsi! Viseld egészséggel Őket!

Hamarosan lesz egy webáruházam, ami csak az ékszereké lesz :)