Free background from VintageMadeForYou
-->

2013. május 24., péntek

Madárkás sujtás gyűrű gombbal




Ez a bejegyzésem, illetve a főszereplője személyesebb most
Ezt a sujtás gyűrűt ajándékba készítettem. A történet érdekes, de talán elgondolkodtató.
Az alkotók jelentős többsége a közösségi oldalon is megtalálható, hisz így tud minket, illetve a munkáinkat minél több ember megismerni. Általában az új oldalunkat az ismerősöknek küldjük szét, akik valljuk be, egy idő után eltűnnek (vannak ám kivételek ! ), de közben egyre több ismeretlen is ránk talál, lájkolja az oldalunkat, kedves megjegyzéseket hagy egy - egy bejegyzés alatt. Majd jön egy olyan "ismeretlen", akit már több oldalnál is láttunk a nagyon kedves megjegyzéseivel. Jön a játék, mert szeretnénk kicsit felpörgetni az oldalunkat. Játék után többen "elhagynak" minket, mert nem nyertek, csak a nyereményért jöttek hozzánk. Azonban az "ismeretlen" nem, ő továbbra is figyel, megoszt. Látjuk, hogy más alkotásokat, oldalakat is megoszt folyamatosan. Egy idő után az "ismeretlen", már az ismerősünké válik és ugyan nagyon nehezen, de lassan több mindent megtudunk róla, sőt olyat is, amire nem is gondolnánk. Egy megváltozott élethelyzet nem az önsajnálatot, a befordulást hozza, hanem a sok - sok megosztást.
 Volt már nekem is olyan napom, hogy nagyon rossz kedvűen ébredtem és nap előrehaladtával, csak rosszabb lett, ráadásul az időjárás sem kedvezett. Előkaptam több ékszeremet és csak fotóztam őket, együtt. Kitettem a közösségi oldalra és megdöbbentő volt hányan köszönték meg. A fotók, a színvilág többek számára szebbé tette a napot! Fantasztikus érzés volt! Szinte semmit sem tettem, de mégis. 
Amit "csinál" az egy hatalmas dolog! Nekünk, alkotóknak igyekszik segíteni és ettől a napjai is szebbek lesznek. A sok megosztás, a kedves hozzászólások, a szemezgetők összeállítása, mind - mind nekünk hoz valamit. Lehet, csak kicsivel több nézettséget, de lehet nagyobb eladást is. Nem tudhatjuk!
Azt hiszem a legkevesebb ez az ajándék volt, amit mindezért adhatok Neki!

Eszti! Köszönöm a sok kedvességet! Remélem a madárkás gomb így már valóban "kerek" :) Viseld egészséggel!

Ebben a pillanatban meg is érkezett :) Eszti! Nagyon boldog névnapot kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Anita!

    Nem is találok szavakat, a könnyeim is eleredtek. Nagyon szépen köszönöm ezt a szívhez szóló írást és a csodaszép ajándékot! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eszti!
      Azt hiszem ez a legkevesebb a sok jóért, amit értünk, kézművesekért, alkotókért teszel minden nap :) Köszönöm Neked! Viseld egészséggel! :)

      Törlés