Free background from VintageMadeForYou
-->

2017. január 11., szerda

Újdonságok, újult erővel


Az elmúlt másfél hónapban ismét előkerült a varrógépem. Karácsony előtt elsődlegesen a lányainknak készültek ajándékok. Sokat gondolkodtam az ünnepek alatt és rájöttem, hogy a tavalyi évből kiindulva meg kell húznom egy vonalat és sokkal jobban kell játszanom az időmmel, a lehetőségeimmel, hogy senki és semmi ne szenvedjen hiányt. Az idei évet kb látom és nagyon bízom benne, hogy az élet nem hoz ismét egy csavart. 
Imádom az ékszereimet, az elkészítésüket, de csak akkor fogok újabb darabokat készíteni, ha tudom, lesz rá elég időm egy - egy darabra, illetve megrendelésre továbbra is nagyon szívesen készítek majd, keressetek bátran 😉. Remélhetőleg másik elfoglaltságomnak köszönhetően majd még az év elején kiesik kb másfél hónapom. Vagyis mellette tutira csak varrni fogok tudni, illetve kisebb ékszerrendeléseket tudok majd készíteni.
Igyekszem a Facebook oldalamat is folyamatosan "lendületbe" hozni, illetve tartani, hisz sokan ott kerestek meg, amiért nagyon hálás vagyok Nektek! 💗 Ott biztosan szinte naprakészen láthatjátok majd az újdonságaimat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése