Free background from VintageMadeForYou
-->

Címkék

2013. (121) 2014. (92) 2015 (46) 2016 (41) 2017 (35) 2018 (4) Ajándék (19) Akció (3) Általános (11) Annie Sloan (1) Arany (2) baba (3) Barack (9) Barna (5) Bézs (12) Bogyók (174) Bordó (3) Bőr (23) Bross (5) Bútor tuning (9) Citrom (1) Család (9) Csipke (16) Decoupage (2) Ékszereim (10) Ékszeróra (3) Ékszertartó (2) Elkeltek (259) Ezüst (4) Fehér (11) Fekete (10) Férfi (6) festegetős (4) Fülbevalók (208) Gobelin (3) Gomb (182) Gyereknevelés (8) Gyógyítók (38) Gyöngyhorgolás (28) Gyűrű (19) Hajfésű (2) Hematit (1) Heringfűzés (7) horgolás (6) Ír csipke (2) Játék (4) karácsony (56) Karkötő (66) Kártyatartó (1) Kék (18) keresztszemes (24) Könyvjelző (12) Krém (4) Kulcstartó (18) Lakásdísz (2) Lélek (4) Licit (1) Lila (17) Málna (1) Menta (5) Menyasszonyi (7) Mobilékszer (6) Mustár (2) Narancs (2) Neszeszer (3) Nyaklánc (202) Ővtáska (1) Pentart (2) Pénztárca (6) Peyote (59) Pink (5) Piros (7) Pohárjelölők (1) RAW (11) receptek (5) Rózsaszín (26) Sárga (1) Shabby Chic (1) stencil (2) Sujtás (238) Sütemény (5) sütés-főzés (11) Süthető gyurma (6) Szemüvegtartó (1) Szett (79) Szőttes (1) Szürke (6) Tanfolyam (3) Tárca (8) Tartó (1) Táskák (17) Textil (17) Toll (7) Türkiz (12) Varrás (55) Vintage (1) Webáruház (26) Zöld (16)

2017. szeptember 23., szombat

Nyári festegetős, átalakítós

Szinte egész nyáron nem jelentkeztem, melynek elsődleges oka, vagyis okai a gyermekeink😊. Több éven keresztül, amíg alkatrészes webáruházam volt, sajnos ez az időszak kimaradt az életünkből, így a szünetekben igyekszem inkább Velük tölteni az időt. Bevallom, ez a nyár inkább a festésről szólt, mert kellett ismét a lelkemnek.
A nyaram valójában május 28 - án indult, egy átvirrasztott éjszaka és egy nagyon nehezen beinduló szülés után. Ezen a napon megszületett a harmadik, a "C" - s angol cocker spániel almunk. Akit esetleg érdekelnek a picik ITT megtekintheti őket 10 hetesen, de az oldalon természetesen láthatóak kisebbnek is. Na, ez volt a reklám helye 😛 

Az első hetek nagyon fárasztóak, de csodásak is egyben. Időközben rájöttem arra is, a tavalyi első alom kölykeinél, hogy mennyivel másabbak, mennyire másképpen viszonyulok hozzájuk, mint az anno vett kutyáinkhoz, akiket természetesen imádok! 

Közben elkezdődött a nyári szünet is és erős késztetést éreztem, hogy egy 7 évvel ezelőtt félbehagyott nagy keresztszemes képem kivarrását befejezzem. Közeben tudtam gondolkodni, a picikre és a gyerekekre is figyelni. 
Róla majd szintén egy másik bejegyzésben írok bővebben

Közben a nagylányunk elment nyári diákmunkára, mert ugyebár, ha nyaralni szeretne, akkor legalább a költőpénzt keresse meg magának. Nagy puffogások közepette belement, hogy 1 hónapot dolgozzon, majd az hamar letelt és jött a folytatás 😜 Rájött, hogy milyen jó, ha van saját pénze és még örömmel is jár be nap mint nap, ja és számítanak rá. Talán kicsit kezd felnőni és ez rávilágított valamire, pontosabban a sötétség, rendetlenség, ami közben állandóan a szobájában fogadott. Egy fantasztikusan világos szobából sikerült Dalmának egy igazi sötét, kamaszszobát varázsolnia, ahova utáltam bemenni. Itt jött az átrendezés és festés gondolata, mert megérdemli 💕 Persze jó kis figyelem elterelés is volt, mert a középső éppen indult élete első ottalvós táborába, 1 hétre, ami engem nagyon megviselt. Erre a hétre időzítettem a szoba átalakítását. 
Ez természetesen az előtte verzió, de érzékelhető miért akartam kezdeni vele valamit. Az átalakításról szintén később írok, sok - sok fotóval.

Közben persze agyaltam már a saját szobámon, a dolgozón is. Soha nem volt jó semmi, ahogy éppen volt. Így több aprónak, vagyis inkább jelentéktelennek tűnő dolgomat is átfestettem, mert bár az alap szín fehér, de most vágytam valami másra is, színekre és formákra, újabb tárolási lehetőségekre és persze arra, hogy valamilyen formában a varrás kellékei egyben legyenek és mindig kézközelben.

2 hete a bútoraim egy részét is átmozgattam,ami első körben hülyeségnek tűnt, majd rájöttem több helyem és fényem is lett. Mindvégig hatalmas káosz, vagyis inkább borzasztó rendetlenség volt mögöttem, mellettem és a héten felkerült végre az "I" - re a pont, sőt! Tegnap már volt helyem varrni is 😜
Sokat fotóztam, amelyeket a későbbi bejegyzésekben láthattok majd, de a háttérben végig látszik a rendetlenség, az összevisszaság. 

Viszont ez megfizethetetlen látvány, amikor kinézek és ez vár rám. Imádom Őket! 💖 Persze van, hogy az egész csapat így bámul befele a lakásba

Jaj és persze Dalma augusztusban elment 1 hétre nyaralni, mi pedig eljutottunk 48 órára "pihenni" a másik két gyermekkel, mert a kutyákat nem tudtam több időre itthon hagyni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése